rss search

Lipsa de tine langa mine

line

El: De lipsa de mine si de lipsa de tine de langa mine. Pe timp de lipsa omului ii face cu ochiul o eclipsa. Tot atunci, pe timp de lipsa, gandul ei ii duce dorul.

Ea: E ca lipsa buzei si a limbii, e ca lipsa coltzului de dinte, e ca lipsa ochiului mirat si ca lipsa lipsei de eclipsa.
El: Nu, nu sunt fumat. Doar ca ma gandeam la tine si uite asa mi-a venit. Si nu s-a mai oprit pana ce m-am apucat sa scriu. Si atunci scriu ca sa treaca, sa se duca si s-ajunga.
Ea: La tine in fata e o mogaldeatza. Uite si tu cat de greu ii face fatza…mica, amarata, biata gaza sta si fierbe pe-o bucata de asfalt.
El: S-ar prelinge incet, alunecand usor, de pe sanul drept, pana jos, inspre buric. Haide, un pic! Si apoi urcand vioi … 🙂
Ea: oi, oi, atat de multe oi?! Oare, dincolo de eclipsa, luna il atinge pe soare? Sau stau si se alearga prin ceruri de nimeni stiute ci doar de ingeri falfaite?
El: Chiar daca ingerii ii falfaie pe la urechi si chiar daca 10 aripi aromate ii dau buzna in odaie, el tot stie ca ea stie si ca totusi se ascunde dupa dude.
Ea: …
Comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *